uw huisartsen

Dr. Hendrik Gevers
Maak een afspraak

Dr. Hanne Op de Beeck
Maak een afspraak

Dr. Ella Debeer
Maak een afspraak

Dr. Khaila Van Straaten
Maak afspraak

Richtlijnen m.b.t. afspraken

Een afspraak maken

U maakt een afspraak bij voorkeur via de website.  Hiervoor klikt u op 'maak een afspraak' links op dit scherm.- Vergeet niet steeds uw telefoonnumer te vermelden.  Voorzie een dubbele afspraak bij 2 gelijktijdige afspraken (bv. een echtpaar, ouder en kind, 2 kinderen, ...) of bij een langere afspraak (bv. moeilijk probleem, uitgebreid onderzoek, ...).  U vult dan 2 opeenvolgende blokjes in.

U kan kiezen voor een afspraak te Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Waverlaan 5 of voor een afspraak te Mechelen, Battelsesteenweg 131.

Indien u een dringend probleem heeft en er is die dag geen afspraak meer vrij, dan mag u telefonisch contact opnemen om verder af te spreken.

Huisbezoeken

Indien u een huisbezoek aanvraagt zal de arts die tijd heeft in zijn/haar planning langskomen.  U kan dus niet kiezen wie er langskomt.  Vergeet echter niet dat u steeds sneller en beter geholpen bent wanneer u naar de praktijk komt.  

Voorschriften en attesten

Voorschriften en attesten kunnen niet telefonisch aangevraagd worden.  U dient hiervoor een afspraak te maken.  Wij zijn wettelijk verplicht om de patiënt eerst te zien en te onderzoeken.  Een voorschrift is persoonlijk en kan daarom ook niet meegegeven worden met familieleden of anderen.

Invullen van formulieren

Voor het invullen van formulieren is informatie en tijd nodig. Daarom kan dit uitsluitend tijdens een raadpleging gebeuren.  Alleen op deze manier beschikken we over de nodige tijd om de papieren correct in te vullen en blijft uw medisch dossier actueel.

Bloedanalyseresultaten of laboresultaten, medische beeldvorming, ...

De arts zal samen met u persoonlijk uw resultaten bespreken in zijn/haar kabinet, tenzij dit anders werd afgesproken.

Telefonische contacten

Wij willen vragen om de telefonische vragen tot een absoluut minimum te beperken, gezien dit erg storend is tijdens de raadpleging.  Elke patiënt heeft tijdens zijn afspraak recht op voldoende tijd, dit kan niet wanneer deze steeds worden onderbroken door telefoongespreken.  Maak liever een afspraak voor uw vragen of advies.

Locatie

Dokter Hendrik Gevers
Waverlaan 5
2861 O.-L.-V.-Waver
T. 015/559.100

hendrikgevers@telenet.be

Routebeschrijving